Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007

ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ-ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ

(Η ΓΙΑΤΙ 63 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!)
=================================================

Καθώς τα γεγονότα τρέχουν με αυξανόμενη ταχύτητα, το χθεσινό δημοσίευμα της Ελ/τυπίας αλλά και προηγούμενα που κυκλοφορούν όπως εδώ , σχετικά με τις πυρηνικές επενδύσεις σε Αλβανία, ΠΓΔΜ και Βουλγαρία, αποκαλύπτει ένα τερατώδες παίγνιο το οποίο δεν μπορεί να είναι μόνο συνέπεια της αφροσύνης των τοπικών αρχόντων αλλά παραπέμπει άμεσα και στην "εκείθεν του Ατλαντικού" μητέρα όλων των λεγεώνων!
Και ξαφνικά, η -όπου νά'ναι/ε-ε-έρχεται!-Μεγάλη Αλβανία (κατά το Γκράν-Γκινιόλ-Μπριτάνια-τρομάρα τους!) αποφασίζει την εγκαθίδρυση πυρηνικών σταθμών στο Δυρράχιο. Η ΑΤΠΓΔΜ (Αγνώστου Ταυτότητος ΠΓΔΜ) σκέπτεται το ίδιο για τις περιοχές Γκόστιβο και Τέτοβο-διότι ως πιο μικρή χώρα χρειάζεται περισσότερα απόβλητα! Η δε Βουλγαρία συ-σκέπτεται το ίδιο για την περιοχή του Μπέλενε.
Η αιφνίδια και ταυτόχρονη αυτή επιφοίτησις των ηγετών των γειτόνων μας πρέπει προφανώς να θεωρηθεί ως όλως και εξόχως συμπτωματική και παντελώς μα τελείως άσχετη με τους αγωγούς φυσικού αερίου και πετρελαίου που διέρχονται απο τις περιοχές Μπουργκάς και Αλεξανδρούπολης όπως και με την εξάρτηση πολλών Ευρωπαικών και μη χωρών απο τον ενεργειακό κολοσσό της Ρωσσίας!
Εξ ίσου συμπτωματική και άνευ αιτίας είναι βέβαια και η συνεχιζόμενη πίεση της Γκανταφικής Λιβύης -σε αντιδιαστολή προς την γενικότερη έννοια της Λιβύης!-προς την Σαρκοζική έννοια της "Γαλλίας" για ανταλλαγή πυρηνικής και "άλλης" τεχνολογίας η οποία μάλιστα - αν θυμάστε-ξεκίνησε με ιδιαιτέρως γκανγκστερικό τρόπο και με μέσο κάτι πτωχές νοσοκόμες και γιατρούς τους οποίους εβασάνιζαν στις Λιβυκές φυλακές για κάμποσα χρονάκια ενώ διέδιδαν ταυτόχρονα διάφορες αηδιαστικές ιστορίες περι βιασμών με σκύλους στις Λιβυκές φυλακές που δεν είναι σαν τις άλλες-if you know whar' I mean! (Επειδή ο πολιτισμός του ανθρώπου ξεκινάει ως γνωστόν απο τον σκύλο-όχι τον Άργο του Οδυσσέα αλλά τα Pit-Bull των gladiatores!)
Όλως αναίτια επίσης, και χωρίς κανένα ιδιαίτερο κίνητρο, διάφορες άλλες χώρες της Βορείου Αφρικής εδήλωσαν ξαφνικά παρόμοιο ενδιαφέρον για την απόκτηση πυρηνικής τεχνολογίας. Επειδής άραγες τους περίσσεψε το πετρέλαιο και βαρέθηκαν τη μυρωδιά του? Επειδή σου λέει άμα σωθεί τι κάνουμε? Επειδή η Σαχάρα είναι πολύ μεγάλη -σαν τον Αλλάχ!- και χωράει όσα απόβλητα μας προκύψουν? Επειδή με το Ιράν δεν έτρεξε τίποτε άρα και οπότε ας πάει και το παλιάμπελο?
  • Η μήπως επειδή και το Ιράν δε σώζεται με τίποτε και άρα και το Πακιστάν και άρα και η Ινδία και άειντε να με βρείς?!
  • Η μήπως επειδή κάτι ξέρουν -που δεν ξέρουμε- και άρα θα γίνει εντός ολίγων χρονακίων της τρελλής και όποιος πρόλαβε τον κο Πυρήνα είδε?!!
  • Η μήπως επειδή ούτως η αλλέως η σύγκρουση Ανατολής-Δύσης είναι αναπόφευκτη συνέπεια της σημερινής αχαλίνωτης πορείας του Διεθνούς Κεφαλαίου όπως και στις αρχές του 20ου αιώνα όταν προετοίμαζε οτν 1ο κ τη συνέπεια του-το 2ο Π. Πόλεμο?
  • Η μήπως επειδή, αν όλες οι εφεδρείες των Κινέζων εργαζόμενων μπούν στην παραγωγή με τα μέτρα που έχουν στην Κίνα -κατά την έννοια του ΚΚΚ!- θα μείνουν όλοι οι δυτικοί εργάτες άνεργοι?!
  • Η μήπως επειδή η κρίση άρχισε ήδη με το φαλίρισμα των χρεωστών δανειοληπτών στις ΗΠΑ και με τις Διεθνείς Τράπεζες να τρέχουν αυτή τη στιγμή να συμμαζέψουν τα ελλείματα και τις τρύπες?
  • Η μήπως επειδή είναι ούτως η αλλέως γνωστό -σε αυτούς που πρέπει να είναι και τους άλλους άστους να κουρεύονται!- ότι η πραγματική αύξηση των ενεργειακών αναγκών σε συνάρτηση με τις απαιτήσεις κατανάλωσης που απαιτούνται για να συνεχιστεί η διαδικασία παγκοσμιοποίησης είναι εκθετικά αυξανόμενη ώστε καμία Αιολική-χα,χα! η Ηλιακή -χα,χα,χα! ενέργεια δε θα μπορούσε ποτέ να καλύψει την αύξηση προκειμένου να έχουμε κάποτε έναν πλανήτη με 6 δισεκατομμύρια καταναλωτές?!
  • Η μήπως επειδή όλοι αυτοί που μας παπαριάζουν τόσον καιρό τώρα με τα περί οικολογίας έχουν απλούστατα "ένα πτώμα στο στόμα τους" -όπως είπε κάποτε ένας "παλιός" και τρέχτε ψάχτε ποιός ήταν!-όσο δε μιλάνε για μισθωτή εργασία και υπεραξία?!
  • Η μήπως επειδή ο βασικός κύκλος του κεφαλαίου συνεπάγεται κατά λογική ακολυθία την ατέρμονη επανάληψη των σταδίων Τζίφος και άρα Πόλεμος και επομένως Θάνατος?!
Λέω, μην τυχόν!!

"O Διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες"

*************************************************************************************

ΤΟΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ - ΕΚΤΑΚΤΟΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ-ΕΚΤΑΚΤΟΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ

*************************************************************************************




  1. Βασικό αξίωμα μιας πεπολιτισμένης κοινωνίας είναι η αύξηση της δυνατότητας επιβίωσης διότι άνευ επιβίωση ουδέν! Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η τεχνολογία της εποχής μας φροντίζει να μας κάνει όλους υπεράνθρωπους! Φυσικά αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον θα μπορούμε να πετσοκοβόμαστε με απείρως περισσότερους, λεπτότερους και εξυπνότερους τρόπους! Αυτό δε θα αποδειχθεί ιδιαιτέρως χρήσιμο στην μετα-καταναλωτικο-πυρηνικο-πληροφοριο-βλαμμένη εποχή που πρόκειται να διαδεχθεί τον 20ο αιώνα. Γι αυτό όποιος θεωρεί τον εαυτό του πεπολιτισμένον άτομο καλόν είναι να γνωρίζει τα εξής
  2. Υπάρχει πάντα λύσις-εν πάσει περιπτώσει μια κάποια bloody λύσις! Οι Ιάπωνες ας πούμε βεβαιώνουν ότι είναι ήδη σε θέση να πλημμυρίσουν την κοινωνία μετά το 2010-2020 με κοινωνίες απο ασυρμάτως συνεννοούμενα ρομπότ-άρα τέρμα η εργασία! Απο εδώ και πέρα μόνον αριστοκρατία,χι,χι,χι,χι!





  1. Η εξάντλησις των αποθεμάτων δεν πρέπει να μας φοβίζει διότι οι εργαζόμενοι περι την νανο-βιο-ανακυκλο-χιμαιρο-τεχνολογία είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν τον λεγόμενο Μετα-άνθρωπο ο οποίος θα διαθέτει πολλά και διάφορα κομφόρ όπως ας πούμε άμεσο μεταβολισμό αποβλήτων, δυνατότητα χώνευσης οποιουδήποτε τοξικού συστατικού απο οποιονδήποτε τύπο μεταλλαγμένης καλλιέργειας. Αντί περιττωμάτων, ο Μετα-άνθρωπος δύναται επίσης να αποδίδει πίσω εις το περιβάλλον πολλάς και χρησίμους χημικάς ενώσεις!
  2. Ο Μετα-άνθρωπος δύναται επίσης να επιβιώνει επι μακρόν σε περιβάλλον ατομικών καταφυγίων, στοών και ορυχείων, υπογείων πόλεων και απαγορευμένων ζωνών τύπου Τσερνομπίλ.
  3. Ο Μετα-άνθρωπος δύναται επίσης να φέρει σύστημα πλήρως ενσωματωμένης τεχνητής πραγματικότητας, κινητής τηλεφωνίας, φάξ, τρισδιάστατο εκτυπωτή κ ότι άλλο προβλέπει το συμβόλαιο επιβίωσης του ώστε να ονειρεύεται ότι εκδράμει εις Μπαχάμας μετά πανύψηλων νεανίδων την ίδια στιγμή που οι κατσαρίδες του γλύφουν τα πόδια στο καταφύγιο!
  4. Ο Μετα-άνθρωπος δικαιούται οτιδήποτε που μπορεί να υφαρπάξει απο άλλους Μετα-ανθρώπους εκτός απο τα ιερά εδάφη της Συντεχνίας των Κατασκευαστών Μετα-ανθρώπων!
  5. Η έννοια της οικονομίας και του κέρδους είναι πιο ιερή και απο τις Συντεχνίες. Ο Μετα-ανθρωπος είναι το αποκορύφωμα της εξέλιξης που οφείλουμε στη διαιώνιση της οικονομικής σκέψης και φέρει με περηφάνεια πάνω τα σημάδια αυτής της διαώνισης. Κύριοι, η ιστορία βρίσκεται επιτέλους στα πόδια μας! Εμπρός, βούρ στα κόκκαλα, παλιόσκυλα!!
*************************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια: