Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2008

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

"The secret has been well kept"


V. I. Lenin




Ηρθε η ώρα να ξεσκεπάσουμε τους αχρείους εκείνους οι οποίοι θεωρούν υποχρέωση τους να κρατούν την ανθρωπότητα στο σκοτάδι. Και εμείς θεωρούμε υποχρέωση μας να τους πολεμήσουμε αδίστακτα, αμείλικτα, αδυσσώπητα και ανελέητα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε ούτε τους αχρείους πολιτικούς που εκπαραθυρώνουν ο ένας τον άλλον, ούτε τους ρωμερούς υποτακτικούς τους που συγκαλύπτουν ο ένας τον άλλον, ούτε τους πουλημένους ακαδημαικούς.


Επι χρόνια, δεκαετίες ολόκληρες, οι επιφορτισμένοι με την συντήρηση του επίσημου "ψεύδους" ειδικοί, καταμαρτυρούν εναντίον της "ελεύθερης ενέργειας" με σκοπό τη διατήρηση της κυριαρχίας τους στον πλανήτη. Δυστυχώς γι αυτούς, η ώρα της αλήθειας είναι κοντά. Επι χρόνια, γεναίοι και μοναχικοί ερευνητές όπως ο E. Laithwaite ο οποίος συγκρούστηκε με το ακαδημαικό κατεστημενο της "Βασιλικής(χα!) Ακαδημίας Επιστημών" του Λονδίνου, προσπαθούν να δώσουν στον κόσμο το κλειδί της ελευθερίας. Επι χρόνια, αυτοί οι άνθρωποι συγκρούονται με το κατεστημένο, φυλακίζονται, διωκονται και αποσιωπούνται. Αυτό θα τελειώσει και θα τελειώσει άσχημα για τους εξουσιαστές.


Και να λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει! Το ζήτημα αφορά την περίφημη "Μαγνητική Αιώρηση" και τον τρόπο χρήσης της για παραγωγή ενέργειας! Το γεγονός ότι η μέθοδος αυτή έχει χρησιμοποιηθεί μόνον για την κίνηση μαγνητικών τραίνων είναι μέρος της απόκρυψης και της συγκάλυψης! Δέστε καταρχήν όλα τα στοιχεία για το σύστημα κίνησης MAGLEV. Το πραγματικό πλεονέκτημα όμως αυτού του τραίνου δεν είναι απλά η αιώρηση. Είναι η ταυτόχρονη δυνατότητα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας την ώρα που κινείται. Πρόκειται στην πραγματικότητα για μια "ξεδιπλωμένη" -γραμμική-γεννήτρια! Πολύ ωραία. Ας ρωτήσουμε τώρα τι θα συμβεί εαν πάρουμε ένα τέτοιο τραίνο και το αναγκάσουμε να κινηθεί σε κύκλο! Αλλά θα πρέπει εδώ να προσθέσουμε ορισμένες ακόμη κρίσιμες λεπτομέρειες. Διότι το κλειδί του ζητήματος βρίσκεται στη διευθέτηση των μαγνητικών στοιχείων στο χώρο.


Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι ο τρισδιάστατος χώρος προσφέρει μια ατέλειωτη ποικιλία συνδυασμών για την πιθανή διευθέτηση ενός αριθμού μαγνητικών διπόλων. Ο αριθμός των συνδυασμών εκρήγνυται πολύ γρήγορα όσο ανεβαίνει ο αριθμός των διπόλων. Αυτό που επι έναν αιώνα αναζητούν οι ερευνητές της αλήθειας είναι το κατάλληλο υποσύνολο διευθετήσεων τέτοιων διπόλων σε κατάλληλο κλειστό φλοιό η περιοδική διάταξη έτσι ώστε να επάγεται μια κλειστή ατέρμονη περιστρφική η με άλλον παρόμοιο τρόπο επαναλαμβανόμενη κίνηση. Διότι έτσι μπορεί να επιτευχθεί ένας κλειστός Μαγνητικός Κινητήρας ο οποίος ταυτόχρονα γίνεται πηγή ενέργειας. Όλα αυτά επι χρόνια τα αρνούνται οι "ειδήμονες", αποδεικνύοντας ότι η ακαδημία είναι πλέον "εχθρός της ανθρωπότητας". Και ιδού οι αποδείξεις


Είναι όλα στο youtube! Δέστε και μόνοι σας σε αυτό το link
Θα παρατηρήσετε ότι μόνον το 10% των όσων πειραματίζονται πιστεύουν ότι δεν μπορεί να παραχθεί ενέργεια κατ αυτόν τον τρόπο. Και είναι εύκολο να δειχθεί ότι αυτή η πίστη έχει στην πραγματικότητα "ιδεολογικές" βάσεις. Διότι όπως ήδη εδώ και δύο αιώνες γνωρίζουν τόσο οι αστοί οικονομολόγοι όπως γνώριζε και ο Karl Marx, μια απο τις βασικές συνθήκες δικαιολόγησης της οικονομικής αθλιότητας και της μισθωτής εργασίας είναι η Σπάνη. Δηλαδή η σπανιότητα και η μη-προσβασιμότητα των θεμελιακών αγαθών όπως το νερό, η τροφή και η ενέργεια. Η δυσκολία παραγωγής ενέργειας είναι ακρογωνιαίος λίθος στη θεμελίωση της οικονομικής κυριαρχίας. Τελεία και παύλα! Κάθε μέθοδος που θα έλυνε αυτό το πρόβλημα παρέχοντας στον καθένα άφθονη ενέργεια χωρίς τον έλεγχο των μονοπωλίων θα απειλούσε άμεσα τις δυνάμεις κυριαρχίας.


Ας δούμε τώρα τα υπόλοιπα στοιχεία. Μη φοβηθείτε τις τεχνικές δυσκολίες. Θυμηθείτε τον Ηράκλειτο. "Εισιέναι θαρρούντας"! Δείτε πρώτα την απόδειξη ότι ακόμη και ένας δακτύλιος μόνιμων μαγνητών μπορεί να τροφοδοτήσει ένα δακτύλιο κίνησης. Αυτό το λένε οι ερευνητές του εργαστηρίου Lawrence Livermore των ΗΠΑ οι οποίοι και το ονόμασαν Inductrack. Μπορούμε όμως να τα καταφέρουμε και καλύτερα! Για να τελειώνουμε με τις υπεκφυγές, το κλειδί είναι το εξής. Χρειάζεται να απομονωθούν όλες οι διατάξεις στον τρισδιάστατο χώρο οι οποίες δημιουργούν μια κυκλική ακολουθία η εν γένει ένα κλειστό αλλά όχι απαραίτητα συμπαγή γεωμετρικό τόπο ασταθών "σαγματικών" σημείων. Αυτό ήταν! Για όσους ενδιαφέρονται τα σημεία αστάθειας χαρακτηρίζονται επακριβώς σαν Saddle points. O έχων νουν ας κάτσει και ας υπολογίσει ποιοί συνδυασμοί διπόλων στο χώρο μπορούν να δώσουν ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Για να βοηθήσουμε όμως τη φαντασία σας, δείτε μια σειρά απο παράδοξες διατάξεις που μπορεί να οδηγήσουν πολύ μακριά. Ξεκινήστε πχ απο τη διάταξη που είναι γνωστή σαν Halbach Array και συνεχίστε με τον αντίστοιχο Κύλινδρο Halbach.


Ηδη οι συνδυασμοί που μπορούν να επιτευχθούν με αυτά μόνο τα εργαλεία είναι απεριόριστοι. Για να πάρετε ένα δείγμα φανταστείτε έναν κύλινδρο σαν τον παραπάνω με την επιπλέον συνθήκη ότι κάθε φέτα έχει μια μικρή στροφή σε σχέση με την προηγούμενη έτσι ώστε να σχηματίζεται μια Έλικα Halbach. Φανταστείτε τώρα ένα κλειστό δακτύλιο με μια τέτοια έλικα και αναρωτηθείτε τι θα γίνει εαν τοποθετήσετε στο εσωτερικό μια σειρά απο μικρές προπέλες απο διαμαγνητικό υλικό! Εαν θέλετε και άλλους συνδυασμούς δοκιμάσετε μια σειρά απο μπάρες τύπου Halbach οι οποίες περιστρέφονται η μια ως προς την άλλη με μια διαφορά φάσης. Θα ανακαλύψετε τότε ότι αυτός είναι ο απλούστερος τρόπος δημιουργίας μιας Γεννήτριας Μακρών Κυμάτων (ELF). Για να καταλάβετε τη σημασία αυτής της δήλωσης σκεφθείτε ότι οι αμερικανοί έστησαν ένα παρόμοιο παγκόσμιο σύστημα εκπομπής το 1960 (το περιβόητο Project "Sanguin") στο οποίο συμετείχε και η περίφημη βάση της Νέας Μάκρης. Χρειάστηκαν τότε χιλιόμετρα ολόκληρα απο σύρμα για να στηθεί η κεραία εκπομπής. Κάποιοι θα θυμούνται ακόμη αυτούς τους τεράστιους πύργους πριν την κατάργηση της βάσης τη δεκαετία του 80). Είναι προφανής η χρησιμότητα των συστημάτων που αναφέραμε και για στρατιωτικούς σκοπούς και αυτός είναι και ένας απο τους λόγους που όσοι ξέρουν δε μιλούν!


Θα μιλήσουμε όμως εμείς και δε θα μας κρατήσει κανείς και τίποτε. Ούτε οι κάμερες τους, ούτε η παρακολούθηση τους, ούτε οι ψιθυριστές και οι συκοφάντες τους, ούτε όλος αυτός ο χαμερπής συρφετός των διαδρόμων των υπουργείων και των επιδοτήσεων θα κλείσει ποτέ το στόμα μας.


Διότι εμείς δε συνθηκολογήσαμε ποτέ


Για τον ελευθεριακό κομμουνισμό


Για την Αναρχία


OMNIA SUNT COMMUNIA




1 σχόλιο:

solomakakis είπε...

Παραγωγή Ηλεκτρικής ενέργειας, και δημιουργία “αντί βαρύτητας“ και “υπέρ βαρύτητας“ και “ενοποιημένου πεδίου“.


Η Εφεύρεση είναι ένας κυκλικός μηχανισμός αποτελούμενος από (7) επτά ως και εννέα (9) δακτυλίους, αναλόγως του τρόπου κατασκευής του και των σημείων στηρίξεων της εφεύρεσης (περιγράφετε η εφεύρεση με οκτώ (8) δακτυλίους).
Ο εξωτερικός και ο εσωτερικός δακτύλιος, πρώτος και όγδοος δακτύλιος (σχέδιο 1 και σχέδιο 2), αποτελούν τις βάσεις στηρίξεως της εφεύρεσης και αποτελούνται, όπως και ο υπόλοιπος μηχανισμός, από αντί μαγνητικό σκληρό και ανθεκτικό υλικό ( π.χ. τετρατεφλόν ή οποιοδήποτε άλλο αντί μαγνητικό υλικό).
Ο Δεύτερος, ο τέταρτος, ο πέμπτος και ο έβδομος δακτύλιος βλέποντας την εφεύρεση από έξω προς τα μέσα αποτελούνται από παραλληλόγραμμους μαγνήτες με κατάλληλες (κάθετες) μαγνητικής γραμμές.

Σχέδιο 1 Σχέδιο 2



Η εφεύρεση μπορεί να κατασκευαστεί είτε ομοκεντρική και ιδίου ύψους είτε ομοκεντρική και διαφορετικού ύψους είτε ομοκεντρική και διαφορετικού επιπέδου είτε ομοκεντρική και διαφορετικού επιπέδου και ύψους (σχέδιο 3 και σχέδιο 4 και σχέδιο 5 και σχέδιο 6).

Σχέδιο 3

Σχέδιο 4

Σχέδιο 5



Σχέδιο 6



Κάθε παραλληλόγραμμος μαγνήτης φέρει 2 γρανάζια που του επιτρέπουν, με την χρήση κυκλικών εκκεντροφόρων, το κάτω μέρος των εκκεντροφόρων είναι συνεχόμενο γρανάζι, να μετακινείται δεξιά ή αριστερά ως και 45 μοίρες, καθώς επίσης και 3 βίδες που του επιτρέπουν, με την χρήση κυκλικών εκκεντροφόρων με συνεχόμενο γρανάζι (ίδιους με τους προηγούμενους), να κινούνται 2 πόντους μέσα - έξω προς τα κανάλια με τους κινητούς περιστρεφόμενους κυκλικούς μαγνήτες (σχέδιο 7 και σχέδιο 8 και σχέδιο 9 και σχέδιο 10).

Σχέδιο 7



Σχέδιο 8













Σχέδιο 9



Σχέδιο 10



Τα δύο (2) γρανάζια που επιτρέπουν την περιστροφή των μαγνητών κατά 45 μοίρες δεξιά ή αριστερά είναι σταθερά προσαρμοσμένα (κολλημένα) πάνω στους μαγνήτες (Σχέδιο 11).

Σχέδιο 11


Οι τρεις (3) βίδες, για να μπορούν να μετακινούν τους παραλληλόγραμμους μαγνήτες προς το κέντρο του καναλιού, με τους κινητούς περιστρεφόμενους μαγνήτες, κατά 2 πόντους μέσα – έξω, με την βοήθεια των ειδικών εκκεντροφόρων, στηρίζονται και κινούνται σε ειδικές εγκοπές και από την εσωτερική και από την εξωτερική πλευρά τους.
Οι τρεις (3) βίδες αυτές σε συνεργασία με τα γρανάζια, εκτός της μετακινήσεως των μαγνητών μέσα - έξω, κρατούν σταθερούς τους παραλληλόγραμμους μαγνήτες και κατά την διάρκεια ηρεμίας και κατά την διάρκεια λειτουργίας της εφεύρεσης (Σχέδιο 12).

Σχέδιο 12





Οι δακτύλιοι μεταξύ του δεύτερου και τέταρτου δακτυλίου και μεταξύ του πέμπτου και έβδομου δακτυλίου, δηλαδή ο τρίτος και ο έκτος δακτύλιος είναι κανάλια, στα οποία τοποθετούμε σε προκαθορισμένη θέση ηρεμίας κυλινδρικούς περιστρεφόμενους μαγνήτες, με κατάλληλες (κάθετες) μαγνητικές γραμμές, το φάρδος αυτών των μαγνητών είναι 4 ως 8 χιλιοστών μικρότερο, συνήθως 6 χιλιοστά, από το κενό που δημιουργείται μεταξύ των δακτυλίων των παραλληλόγραμμων μαγνητών (κανάλι), το ύψος τους δε είναι κατά 14 ως 16 χιλιοστά, συνήθως 12 χιλιοστά, μικρότερο από το ύψος των παραλληλόγραμμων μαγνητών (σχέδιο 13 και σχέδιο 14).


Σχέδιο 13 Σχέδιο 14



Στην βάση της εφεύρεσης και κάτω από τα δύο κανάλια των περιστρεφόμενων κυλινδρικών μαγνητών υπάρχουν μετακινούμενες ως προς το ύψος τους βάσεις με εγκοπές, σε προκαθορισμένα σημεία, για την στήριξη και την ισορροπία των κινητών περιστρεφόμενων κυλινδρικών μαγνητών, σε κατάσταση μη λειτουργίας (σχέδιο 15 και σχέδιο 16).










Σχέδιο 15 Σχέδιο 16




Το σύνολο της εφεύρεσης είναι κατασκευασμένο από αντί μαγνητικό σκληρό και ανθεκτικό υλικό, βίδες, γρανάζια, βάσεις, εκκεντροφόροι κλπ. (π.χ. τετρατεφλόν ή οποιοδήποτε άλλο αντί μαγνητικό υλικό με παρόμοιες ιδιότητες).
Πάνω και κάτω και στηριζόμενα στο αντί μαγνητικό υλικό, δηλαδή πάνω και κάτω από τα κανάλια, και στις θέσεις ισορροπίας των κυκλικών περιστρεφόμενων μαγνητών, προσαρμόζουμε πηνία, σε σχήμα καμάρας ή ελλείψεως (σχέδιο 17 και σχέδιο 18).

Σχέδιο 17 Σχέδιο 18



Από την μεσαία λήψη των πηνίων αυτών, και από το κέντρο της καμάρας και από κάθε πηνίο λαμβάνουμε την παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια (σχέδιο 19 και σχέδιο 20).

Σχέδιο 19 Σχέδιο 20



Η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια είναι ανάλογη της ταχύτητας περιστροφής των εσωτερικών μαγνητών, η δε φορά περιστροφής τους και η ταχύτητα περιστροφής τους εξαρτάται από την κλίση των σταθερών παραλληλόγραμμων μαγνητών.

Το μέγεθος της εφεύρεσης μπορεί να είναι οποιοδήποτε μεγέθους, οι δε αποστάσεις και το μέγεθος όλων των μαγνητών είναι απολύτως σχετικές ως προς το μέγεθος της εφεύρεσης.

Ο αριθμός των κυλινδρικών περιστρεφόμενων μαγνητών, ανά κανάλι, εξαρτάται από το μέγεθος του μηχανισμού και από το μέγεθος των σταθερών παραλληλόγραμμων μαγνητών.

Το πάχος των κινητών παραλληλογράμμων μαγνητών πρέπει να είναι τουλάχιστον τρία (3) εκατοστά, για να μπορούμε να τους μετακινούμε μέσα – έξω με τις τρεις (3) βίδες στηρίξεως τους.

Τους κυλινδρικούς μαγνήτες των εσωτερικών καναλιών τους περιστρέφουμε, δίνοντας την κατάλληλη απόσταση και κλήση, στους εξωτερικούς σταθερούς παραλληλόγραμμους μαγνήτες με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε το κάθε κανάλι να έχει διαφορετική φορά περιστροφής από το άλλο (το ένα δεξιόστροφα και το άλλο αριστερόστροφα).

Ταυτόχρονα με την παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια και μετά από κάποια ταχύτητα περιστροφής στην εφεύρεση παρατηρούνται ισχυρότατα φαινόμενα “αντί βαρύτητας“ και μετά από μεγαλύτερη κλίση των σταθερών παραλληλόγραμμων μαγνητών και αυξάνοντας την ταχύτητα περιστροφής των κινητών κυλινδρικών περιστρεφόμενων μαγνητών παρουσιάζονται φαινόμενα “υπέρ βαρύτητας“ και “ενοποιημένου πεδίου“.

Η Συνολική ενέργεια που χρειάζεται η εφεύρεση για να ξεκινήσει την λειτουργία της είναι μόνον η μικρή απαιτούμενη ενέργεια για τους δύο (2) μικρούς κινητήρες που θα περιστρέψουν δεξιά ή αριστερά και που θα μετακινήσουν μέσα – έξω τους σταθερούς παραλληλόγραμμους μαγνήτες, δια μέσου των κυκλικών με γρανάζια εκκεντροφόρων, και του μικρού κινητήρα που θα απελευθερώσει τους κινητούς περιστρεφόμενους κυλινδρικούς μαγνήτες από τις βάσεις στηρίξεως τους.

Το όλο σύστημα χρειάζεται οπωσδήποτε οδήγηση και παρακολούθηση από Ηλεκτρονικό υπολογιστή και κατάλληλο λογισμικό, οι αποστάσεις δραστικών αντιδράσεων του, μετά από την κατάσταση ηρεμίας του είναι παρά πολύ μικρές (λίγα εκατοστά του χιλιοστού είναι αρκετά για να περάσει η εφεύρεση σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις).

Τα σχέδια δυστυχώς δεν μπορώ να τα καταχωρήσω θα βρεις κάποια στο http://www.arpisoft.gr.

Έχει κατατεθεί ως ευρεσιτεχνία στον Ο.Β.Ι. από 9 Ιουνίου 2006 και έχει χαθεί στα άδυτα του διεθνούς και του ευρωπαϊκού γραφείου ευρεσιτεχνιών γιατί ο Ο.Β.Ι. δεν μπορούσε να αποφασίσει και το έστειλε σ’ αυτούς.