Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

CODE : ASSAULT TO HEAVEN!

*****************************************************************************
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ
*****************************************************************************

Φίλοι και σύντροφοι, Λύκοι της Νύχτας, Άρχοντες του Πυρός και του Ναδίρ, ήρθε η ώρα για το τελικό και οριστικό χτύπημα, το αποφασιστικό πλήγμα. Θα αποδείξουμε σύντομα με πραγματικά μέσα και οριστικά αποτελέσματα το πώς και το γιατί η υπάρχουσα "επιστήμη" ψεύδεται ασύστολα και συστηματικά γύρω απο τις πιο βασικές και θεμελιώδεις αλήθειες στο όνομα της οικονομίας και της κυριαρχίας ανθρώπου απο άνθρωπο.

-Μας είπαν ότι επειδή η ενέργεια "διατηρείται" δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε η να αντλήσουμε ενέργεια περισσότερη απο αυτή που μας δίνει το πετρέλαιο, το κάρβουνο η τα πυρηνικά καύσιμα. Μέγιστο ψεύδος! Ο Nicola Tesla απέδειξε το αντίθετο και τον έθαψαν επι
100 χρόνια. Σε μας δε θα κάνουν το ίδιο διότι θα τους σπάσουμε τα μούτρα με πραγματικές κατασκευές και με τη χρήση των αντικειμενικών δυνάμεων. Έχουμε ήδη τα πραγματικά σχέδια αυτών των κατασκευών αυτών στην κατοχή μας και θα τα χρησιμοποιήσουμε όλα!

-Δεκάδες εφευρέτες και επιστήμονες εκδιώχθηκαν και καταδιώχθηκαν απο το επιστημονικό κατεστημένο διότι υποστήριξαν ότι μπορούν να κατασκευαστούν μαγνητικοί κινητήρες χωρίς εξωτερική πηγή ενέργειας. Και όμως μπορούν και μάλιστα όπως θα αποδείξουμε δεν παραβιάζουν τίποτε απλώς η επίσημη επιστήμη αφήνει τη λογική της στο γραφείο όταν πρόκειται για χρήματα και θέσεις εξουσίας στο γελοίο τσίρκο του κόσμου τους.

-Δεκάδες άνθρωποι που υπηρετούσαν τη Λογική εκδιώχθηκαν και βασανίστηκαν διότι τόλμησαν να υποστηρίξουν ότι είναι δυνατό να κατασκευαστούν "Υπερ-Μοναδιαίες" γεννήτριες (Overunity Devices), δηλαδή πηγές ενέργειας οι οποίες δείχνουν να δίνουν στην έξοδο τους περισσότερη ενέργεια απο όση δέχονται στην είσοδο. Ψέμα μέγιστο! Η ξεκάθαρη Αλήθεια είναι ότι η υπόλοιπη ενέργεια προέρχεται απο το κολοσσιαίο απόθεμα που είναι αποθηκευμένο στο Ηλεκτρομαγνητικό πεδίο σε όλο το υπόλοιπο σύμπαν και το οποίο μπορεί να αντληθεί απο οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

-Κατέχουμε τα σχέδια τουλάχιστον μιας τέτοιας συσκευής και θα την ενεργοποιήσουμε σύντομα για να αποδείξουμε το προφανές - ότι ο παρών κόσμος υπηρετεί το κακό και επομένως πρέπει να ξηλωθεί ολόκληρος. Όσοι συνεχίσουν να υποστηρίζουν την επίσημη
επιστήμη προφανώς υπηρετούν επίσης το σχέδιο καταστροφής που ονομάζεται "υπερθέρμανση" και είναι επομένως ένοχοι της έσχατης προδοσίας κατά του ανθρώπινου είδους.

-Θα προβούμε σύντομα σε δημόσια ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και των συσκευών στο βαθμό και στο χρόνο που μας το επιτρέπουν οι τρέχουσες υλικοτεχνικές και οικονομικές δυνατότητες μας. Εαν αυτό εμποδιστεί τότε θα ξέρετε ότι εμείς τουλάχιστον δώσαμε μια μάχη. Και εαν ακόμη μας εξαφανίσουν αυτό δε θα το καταφέρουν δίχως κόστος!

Αποκαλύπτουμε εδώ το πρώτο βασικό σχέδιο μιας Γεννήτριας Μαγνητικής Αστάθειας (MIG) με την οποία μπορεί να πειραματιστεί όποιος θέλει, ώστε σε περίπτωση που μας συμβεί οτιδήποτε να έχει διασφαλιστεί ένα μέρος των πληροφοριών. Στο παρακάτω σχήμα δείχνεται η βασική διάταξη δύο δακτυλίων στους οποίους έχουν στερεωθεί μόνιμοι μαγνήτες η σωληνοειδή πηνία. Αυτά δείχνονται με τα παραλληλόγραμμα (διατομές στο επίπεδο). Ο προσανατολισμός των μαγνητικών διπόλων στρέφεται ανεξάρτητα σε κάθε δακτύλιο (ο μαγνητικός Βορράς σε κάθε πηνίο η μαγνήτη δείχνει σε διαφορετική κατεύθυνση - εδώ ανά 90 μοίρες - μέχρι να οκλοκληρωθεί μια πλήρης στροφή) Για να το δείτε καλύτερα πατήστε δεξί κλίκ με το ποντίκι και επιλέξτε "Αποθήκευση Εικόνας ως..."



Το κλειδί αυτής της διάταξης - σε αντίθεση με άλλες - είναι ότι η παραμόρφωση του μαγνητικού πεδίου είναι τέτοια ώστε υπάρχει διαρκής επιτάχυνση! Δηλαδή και στον εσωτερικό και στον εξωτερικό δακτύλιο ασκούνται ισχυρότατες ροπές οι οποίες δεν προέρχονται απο άλλη εξωτερική πηγή παρά απο το πεδίο το ίδιο! Επομένως ένα τέτοιο σύστημα "φαίνεται" ότι θα μπορούσε να αποκτήσει μεγαλύτερη κινητική ενέργεια απο την αρχική που θα χρειαζόταν για να τεθεί σε λειτουργία! Για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις πρέπει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη διάταξη για κατασκευαστικούς λόγους έχει ένα όριο στην επιτάχυνση αλλά αυτό θα εμφανιστεί μόνον εαν η ταχύτητα φτάσει κοντά σε κάτι σαν το 1/3 η τα 2/3 της ταχύτητας του φωτός (Σχετικιστική μετατόπιση των διπόλων για όσους γνωρίζουν)! Φυσικά αν αυτό συνέβαινε η συσκευή θα διαλύονταν αλλά υπάρχουν άλλοι τρόποι ελέγχου και άλλες κατασκευαστικές δυσκολίες πριν απο αυτό το όριο.

-Η αλήθεια είναι όμως απλούστερη - και θα έπρεπε να είναι γνωστή εδώ και καιρό! Ούτε η απόλυτη διατήρηση της "ενέργειας" αλλά ούτε και της "ορμής" η της "στροφορμής" ΄χουν νόημα σε ένα ηλεκτρομηχανικό σύστημα -αν ξέρεις πως ακριβώς να το φτιάξεις!- διότι οι εκφράσεις αυτές δεν έχουν νόημα όταν υπεισέρχεται το ΗΜ πεδίο! Το πεδίο είναι κάτι που απλώνεται σε όλο το σύμπαν και επικοινωνεί με όλο το σύμπαν και δεν έχει κανένα απολύτως νόημα η "ενέργεια" του πεδίου "εδώ και τώρα" όπως δεν έχει κανένα νόημα η "ορμή" η η "στροφορμή" του πεδίου "εδώ και τώρα". Κοντολογής για το πεδίο δεν υπάρχει
"εδώ και τώρα"! Για τον ίδιο λόγο που φαίνεται ότι είχε καταλάβει ο Nicola Tesla, μπορούμε να αντλήσουμε ενέργεια απο όλο το υπόλοιπο σύμπαν και αυτό δεν παραβιάζει τίποτε απολύτως. Όχι μόνον αυτό αλλά οι περίφημοι "ειδικοί" το γνωρίζουν επίσης πολύ καλά και απλώς αποφεύγουν να μιλήσουν για τις πρακτικές κατασκευές που απορρέουν απο αυτή τη γνώση.

-Ο Tesla όμως φαίνεται πως γνώριζε και κάτι άλλο. Πρόκειται για το απλό γεγονός ότι οι συσκευές αυτού του είδους υποχρεώνουν το ΗΜ πεδίο να δημιουργήσει τέτοια αντίδραση ακτινοβολίας - για να καλύψει την φαινομενική παραβίαση- ώστε είναι δυνατόν να δημιουργηθούν ισχυρότατα όπλα! Και να ο πραγματικός λόγος για τον οποίο οι σημειώσεις του κατασχέθηκαν απο "άγνωστη" υπηρεσία των ΗΠΑ αμέσως μετά τον θάνατο του! Όποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει για τη σχέση ανάμεσα σε στρεφόμενα ΗΜ συστήματα, στα λεγόμενα BELTRAMI FIELDS, FORCE-FREE FIELDS και στη μετρική του χωρο-χρόνου! Ξέρουμε όμως ήδη και για τα όπλα αυτά. Αρκεί μια μικρή τροποποίηση στο παραπάνω σχέδιο. Αλλά αυτό ας περιμένει.

Αο εδώ και στο εξής αναλαμβάνουμε την πρωτόβουλία να φέρουμε όλη την αλήθεια στο φώς και θα το κάνουμε στο όνομα της ελευθερίας. Είμαστε περισσότεροι απο ότι νομίζετε και θα μιλάμε πλέον εξ ονόματος της Πρωτοβουλίας που ακούει στο όνομα



OMNIA SUNT COMMUNIA


Για τον Ελευθεριακό Κομμουνισμό


Για την Αναρχία





Δεν υπάρχουν σχόλια: